HY-PRO ADDITIEVEN

EEN PORTEFEUILLE VAN PRODUCTEN OM UW RENDEMENT TE MAXIMALISEREN

Hy-Pro Fertilizers heeft wereldwijd erkenning gekregen voor haar hoogwaardige productassortiment en het gebruiksgemak van onze meststoffen. Om uw gewas of planten te optimaliseren moet u ze voorzien van de nodige voedingsstoffen en sporenelementen om ze krachtig te laten groeien! Hy-Pro additieven zijn plantenverzorgingsproducten die essentiële micronutriënten en vitaminen leveren om planten te helpen hun (vaak) minder ideale standplaats te bestrijden. Al onze Hy-Pro Additives kunnen worden gebruikt in combinatie met alle substraten en alle Hy-Pro bemestingsproducten - dit biedt kwekers en plantenliefhebbers optimale controle.

Hy-Pro additieven kunnen worden gebruikt in combinatie met alle bodems en andere substraten. Een cruciale selectie additieven - geschikt voor alle niveaus.

HY-PRO GENERATOR

PLANTENVITAMINEN VOOR BINNEN- EN BUITENPLANTEN

HY-PRO Generator is een minerale meststof die uw tuin voorziet van essentiële sporenelementen en vitaminen - en u helpt het genetisch potentieel van uw gewassen te maximaliseren. Deze micronutriënten kunnen, met de juiste dosering, helpen om planten en gewassen constanter te laten groeien en daardoor meer bloemen of vruchten te laten produceren. Hy-pro generator stimuleert maximale groei en bloei en laat geen residu achter.  

Meer informatie

HY-PRO SPRAYMIX

PLANTONDERSTEUNING NIET GERICHT OP DE WORTELINTERACTIE

HY-PRO Spuitmix optimaliseert de vochtstroom met essentiële verbindingen en sporenelementen. Hy-Pro Spraymix helpt planten weerstand op te bouwen tegen mogelijke invloeden van buitenaf en stimuleert de plant om nieuwe bladeren te ontwikkelen. Onze Spraymix verhoogt de weerstand van de plant tegen meeldauw, insecten en hittebrand. HY-PRO Spraymix bevat een unieke mix van bladvoedingsstoffen die gemakkelijk door de plant worden opgenomen.

Meer informatie

HY-PRO CAL-MAG

HET REGELMATIG REVITALISEREN VAN UW SUBSTRAAT

Hy-Pro Cal-Mag is verrijkt met een gepatenteerd mengsel van geselecteerde mineralen om de opbrengst van fruit- en bloeiende plantensoorten te helpen maximaliseren. Het hoge gehalte aan Calcium en Magnesium in onze formule verbetert de sterkte van de celwanden en de productie van chlorofyl. Een hoger gehalte aan ijzer in chelaatvorm is nodig omdat het fungeert als katalysator voor essentiële reacties in de plant.

Meer informatie