BINNENKORT: HY-PRO BIO

IS HET TIJD DAT WE ONZE GEWASSEN GAAN VERBOUWEN EN BIOLOGISCH PLANTEN

Er is veel vraag naar producten van hoge kwaliteit, die volledig zonder chemische stoffen worden geteeld. Een gezond leven en een gezonde wereld om door te geven aan toekomstige generaties worden universele doelen. Dat begint met goede en gezonde producten, boordevol smaak, vitaminen, kleur en geur. Biologische teelt blinkt uit door de natuur haar werk te laten doen. Het resulteert in producten die smaken zoals de natuur ze bedoeld heeft, boordevol vitaminen, terpenen en smaken. Gezond, natuurlijk geteeld voedsel is niet alleen haalbaar, maar mensen zijn ook bereid ervoor te betalen. Biologische meststoffen zijn lang de ontbrekende schakel geweest in de echte biologische teelt. Maar daar is verandering in gekomen. We zijn erin geslaagd om 100% biologische meststoffen te creëren. Binnenkort; Hy-Pro Organics

WAAROM BIOLOGISCH TELEN?

Biologische teelt is een eerste stap! Bij biologische teelt is de groei en ontwikkeling van de planten minstens gelijkwaardig aan chemisch geteelde gewassen. Bovendien vermindert het de stress op het milieu, vermindert het afval en verhoogt het de veerkracht van de planten. Het creëert organisch evenwicht.  

IS BIOLOGISCH VOOR JOU?

Biologisch kweken vereist een andere, meer natuurlijke manier van denken. Overschakelen op vloeibare organische meststoffen voor uw teelt is echter relatief eenvoudig. Uw biologische bemestingsschema kan worden gemaakt op basis van uw huidige bemestingsschema. 

DE HY-PRO DOORBRAAK

Biologische meststoffen zijn lang de ontbrekende schakel geweest in de echte biologische teelt. Maar daar is verandering in gekomen. Wij zijn erin geslaagd 100% organische meststoffen te creëren. Wordt snel geabsorbeerd, stimuleert de groei, verbetert de veerkracht van de planten en resulteert in een hogere brix- en voedingswaarde.