BOOSTERS

BOOSTERS ZORGEN VOOR SEIZOENSGEBONDEN ONDERSTEUNING VAN PLANTEN

Boosters helpen de kwaliteit, dichtheid en opbrengst van je planten te verbeteren tijdens de bloeifase. Hy-Pro Boosters zijn een van de meest gebruikte en bekendste boosters voor de bloeifase en steken met kop en schouders boven andere bloemboosters uit. Hy-Pro Epic Boosters bieden een groot aantal voordelen: Verhoogde chlorofylproductie, opname van vitaminen, bloeistimulatie, een hoger brix niveau, betere vruchtzetting en levering van organische stikstof. Met Hy-Pro Boosters krijgen uw geliefde planten alle essentiële ingrediënten voor een succesvolle bloeifase, wat resulteert in een royale oogst!

EPIC BLOOM

HY-PRO BOOSTER VOOR BODEMPLANTEN

De Hy-Pro Epic Bloom is speciaal geformuleerd om de plantengroei in bodemsubstraten te maximaliseren. Hy-Pro meststof Epic Bloom voedt de stofwisseling van de plant, versterkt het immuunsysteem, brengt weerstand tegen ziekten en verbetert de algehele kwaliteit van de bloem. De Hy-Pro Boosters zijn zeer geconcentreerd en een krachtige bloeiversterker die explosieve resultaten oplevert. Breng een Hy-Pro Epic Bloom ten minste eenmaal per week aan terwijl de plant bloemen produceert.  

Meer informatie

EPIC BOOST

HY-PRO BOOSTER VOOR HYDROCULTUURPLANTEN

De Hy-Pro Epic Boost voor levert alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde en gunstige bloei van planten. Hy-pro Epic Boost stimuleert een verhoging van de stofwisseling van planten en levert de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn tijdens de bloei. Deze meststof is vervaardigd bevat hoogwaardige chelaatvormers, hormonen, fosfor, kalium en vitaminen - zorgen voor een boost voor bloeiende planten en helpen bij het bereiken van zwaardere en gezondere oogsten. 

Meer informatie

EPIC BLAST

HY-PRO BOOSTER VOOR COCOPEATPLANTEN

De Hy-Pro Epic Stralen is een sterk geconcentreerde en krachtige bloeiversterker die explosieve en bewezen resultaten oplevert. Deze zorgvuldig samengestelde bloeibevorderaar bevat de juiste hoeveelheid fosfor, kalium en micronutriënten om het vermogen van je planten om suikers te produceren te stimuleren. Energie voor groei, bloei en het produceren van hogere opbrengsten. Hy-Pro boosters kunnen ook worden gebruikt als bladspray; de plant zal de voedingsstoffen direct via de bladeren opnemen.

Meer informatie