HY-PRO COCO  

COMPLETE PLANTENVOEDING VOOR AL UW KOKOSSUBSTRATEN

De voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei zijn niet van nature aanwezig in uw cocopeatsubstraat. Bij gebruik van cocopeat als kweeksubstraat is het noodzakelijk een vloeibare meststof te gebruiken om de plant te voorzien van de benodigde voedingsstoffen en sporenelementen. Hy-Pro Coco producten zorgen voor een krachtige groei en bloei van uw planten die in cocopeat substraten groeien en belonen u met een royale opbrengst. Hy-Pro Fertilizers worden gebruikt door professionals over de hele wereld, maar zijn eenvoudig genoeg voor iedere kamerplant- of tuinliefhebber om zijn resultaten merkbaar te verbeteren. Hy-Pro meststoffen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden kwekers een gebruiksvriendelijk en betaalbaar product.

WORTELSTIMULATOR COCO

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR COCOPEATPLANTEN

Hy-Pro Wortel Stimulator - COCO is een krachtige stimulator van plantenwortels voor een betere plantengroei en algemene prestaties in kokossubstraten. Hy-Pro Root Stimulator - Coco stimuleert de ontwikkeling van nieuwe wortels, verhoogt de weerstand tegen ziekten en levert voedingsstoffen die alle zich ontwikkelende planten ten goede komen. Naast het stimuleren van wortelgroei op planten die al geworteld zijn, stimuleert Hy-Pro Root Stimulator ook nieuwe wortelgroei op stekken en transplantaten.

Meer informatie

HY-PRO COCO A+B

GROW & BLOOM VOEDING VOOR COCOPEATPLANTEN

Hy-pro Grow & Bloom voeding COCO A+B kan gedurende de gehele groei- en bloeicyclus worden toegepast en zorgt voor een snelle groei, gelukkige planten en gezond chlorofyl. Hy-Pro meststoffen voorzien planten van de essentiële bouwstenen voor de opbouw van cellulaire machines. Onze meststoffen zijn al meer dan 3 decennia beproefd en staan bekend om hun eenvoudige oplossingen. Zoals gebruikelijk bij minerale meststoffen worden de voedingsstoffen onmiddellijk ter beschikking van de plant gesteld en zijn de resultaten dus zeer snel zichtbaar.

Meer informatie

EPIC BLAST

HY-PRO BLOEIBOOSTER VOOR COCOPEATPLANTEN

De Hy-Pro Bloom Booster Epic Stralen is een sterk geconcentreerde en krachtige bloeiversterker die explosieve en bewezen resultaten oplevert. Deze zorgvuldig samengestelde bloeibevorderaar bevat de juiste hoeveelheid fosfor, kalium en micronutriënten om het vermogen van je planten om suikers te produceren te stimuleren. Energie voor groei, bloei en het produceren van hogere opbrengsten. Hy-pro bloei booster kan ook worden gebruikt als bladspray; de plant zal de voedingsstoffen direct via de bladeren opnemen.

Meer informatie