HY-PRO MESTSTOFFEN

HY-PRO WORDT GEBRUIKT DOOR PROFESSIONALS OVER DE HELE WERELD

Hy-Pro Fertilizers biedt een compleet assortiment plantenvoeding - geschikt voor bodem, hydrocultuur en kokossubstraten. Hy-Pro meststoffen zijn hoogwaardige vloeibare plantenmeststoffen die essentiële macronutriënten, micronutriënten en sporenelementen leveren - en zo planten helpen hun (vaak) minder ideale standplaats te bestrijden. Onze producten worden wereldwijd gewaardeerd om hun hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Ze worden snel geabsorbeerd, stimuleren de groei, verbeteren de veerkracht van de planten en resulteren in een hogere brix- en voedingswaarde. Onze vloeibare meststoffen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u geen tientallen verschillende producten nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar voor elke plantenliefhebber - groot of klein.

WORTELSTIMULATOR

GEZONDE WORTELVORMING IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Op 3 na zijn alle ongeveer 20 essentiële mineralen die alle planten nodig hebben afkomstig uit de bodem of het substraat, opgelost in water en opgenomen via de wortels van een plant. En gezonde wortels zijn altijd de basis van gezonde planten en gewassen, daarom is het zo belangrijk om de wortelgroei zoveel mogelijk te stimuleren. Hy-Pro Root Stimulator levert voedingsstoffen, sporenelementen, nuttige bacteriën en vitaminen die de productie van hormonen en suikers stimuleren die op hun beurt nieuwe wortelgroei stimuleren.

Meer informatie

GROW & BLOOM VOEDING

ESSENTIËLE VOEDINGSSTOFFEN VOOR GEZONDE EN GELUKKIGE PLANTEN 

Hy-Pro Fertilizer heeft meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige producten voor uitbundige groei en bloei. We hebben vele jaren intensief onderzoek gedaan naar de beste oplossingen voor uw planten. Onze producten zorgen voor een gezonde groei en krachtige bloei van uw planten en zijn tegelijkertijd vriendelijk voor uw substraat. Een cruciale selectie voedingsstoffen - geschikt voor elke kwekers toolkit. Beschikbaar voor alle substraten. 

Meer informatie

BLOEM BOOSTER

VERHOOGT DE METABOLISCHE ACTIVITEIT EN DE OPNAME VAN MINERALEN

Een bloeibooster geeft uw planten precies wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben om overvloedige gewassen, levendige bloesems en betere oogsten te produceren. HY-PRO bloeiboosters bieden een effectieve macronutriëntenbalans met een hoger fosfor- en kaliumgehalte. Ze bevatten ook extra sporenmineralen, aminozuren en andere organische stimulansen om groeimiddelen aan te vullen en zwakte, tekorten en ziekten te voorkomen.

Meer informatie

HY-PRO MESTSTOFFEN ZIJN BESCHIKBAAR VOOR ALLE SUBSTRATEN