GROW & BLOOM VOEDING

MESTSTOFFEN LEVEREN ESSENTIËLE GROEIVOEDINGSSTOFFEN VOOR PLANTEN

Hy-Pro Grow & Bloom Nutrition bevat maar liefst zestien verschillende elementen die optimaal op elkaar zijn afgestemd om uw geliefde planten tijdens de bloeifase te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen, chelaten en sporenelementen. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de bloeifase van je thuiskweek haalt en dat je een stevige basis legt voor een succesvolle en uitbundige oogst. Of je nu net begint met hydrocultuur of een doorgewinterde kweker bent, onze Hy-Pro Grow & Bloom voeding kan het verschil maken. Hy-Pro Fertilizers heeft meer dan 30 jaar productie-ervaring en wordt verkocht in meer dan 1500 winkels. 

HY-PRO TERRA

GROW & BLOOM VOEDING VOOR BODEMPLANTEN

Ontworpen en gemaakt met meer dan 3 decennia ervaring, Hy-pro Grow & Bloom Voeding TERRA is een effectieve, op mineralen gebaseerde meststof, die de perfecte balans biedt van componenten die nodig zijn voor planten om te bloeien. Hy-pro Grow & Bloom Nutrition Terra versnelt de groei, ondersteunt de wortelvorming en versterkt de plant. Hy-pro meststof versnelt ook de vorming van bossige zijscheuten, waardoor onze meststof bijzonder populair is bij tuiniers voor wie een hoge opbrengst essentieel is.

Meer informatie

HY-PRO HYDRO A+B

GROW & BLOOM VOEDING VOOR HYDROCULTUUR PLANTEN

De voedingsstoffen die nodig zijn om groei en bloei te bevorderen zijn niet van nature aanwezig in uw hydrocultuursubstraat.  Hy-Pro Grow & Bloom HYDRO A + B is een hoogwaardige 2-componenten meststof die alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen bevat voor een gezond plantenleven en een succesvolle oogst. Hy-pro grow & Bloom voeding heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen en onze betaalbare formule en bewezen staat van dienst spreken voor zich.

Meer informatie

HY-PRO COCO A+B

GROW & BLOOM VOEDING VOOR COCOPEATPLANTEN

Hy-pro Grow & Bloom voeding COCO A+B kan gedurende de gehele groei- en bloeicyclus worden toegepast en zorgt voor een snelle groei, gelukkige planten en gezond chlorofyl. Hy-Pro meststoffen voorzien planten van de essentiële bouwstenen voor de opbouw van cellulaire machines. Onze meststoffen zijn al meer dan 3 decennia beproefd en staan bekend om hun eenvoudige oplossingen. Zoals gebruikelijk bij minerale meststoffen worden de voedingsstoffen onmiddellijk ter beschikking van de plant gesteld en zijn de resultaten dus zeer snel zichtbaar.

Meer informatie