WORTELSTIMULATOREN

GEZONDE WORTELVORMING IN PLANTEN IS VAN VITAAL BELANG VOOR SUCCES

Hy-Pro Root Stimulator is een 100% organische wortelstimulator die het wortelstelsel van planten versterkt en de opname van voedingsstoffen verbetert. Het bevordert de ontwikkeling van nuttige micro-organismen in de wortelzone. Deze micro-organismen verbeteren niet alleen de opname van voedingsstoffen, maar zuiveren ook gifstoffen en recyclen afvalstoffen. Hy-Pro Root Stimulators bevat essentiële sporenelementen, enzymen en aminozuren, zoals vitamine B1 en B2, waarvan bewezen is dat ze de opname van voedingsstoffen bevorderen. De optimale dosering is van 2,5 tot 5 ml per liter water. Hy-Pro Fertilizers heeft een reeks wortelstimulatoren ontwikkeld die gespecialiseerd zijn voor bodem, hydrocultuur en cocopeat substraten.

WORTELSTIMULATOR TERRA

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR GRONDPLANTEN

De sleutel tot groei en prestaties van planten in de bodem? Volle, levendige wortelstelsels. Hy-Pro Wortel Stimulator TERRA voorziet jonge planten van alles wat ze nodig hebben - macronutriënten, sporenelementen, organische verbindingen, disacchariden en nuttige microben - voor een snelle initiële beworteling, krachtige groei en opname van voedingsstoffen, en het vermogen om schimmel en rot te weerstaan. Wortelstimulatoren kunnen uw transplantaten ook beschermen tegen schokken.

Meer informatie

WORTELSTIMULATOR HYDRO

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR HYDROCULTUURPLANTEN

Hy-Pro Wortel Stimulator HYDRO voorziet jonge planten van alles wat ze nodig hebben - macronutriënten, sporenelementen, organische verbindingen, disachariden en nuttige microben - voor een snelle initiële beworteling, een krachtige groei en een efficiënte opname van voedingsstoffen, alsmede het vermogen om schimmel en rot te weerstaan. Het vinden van een hoogwaardige wortelstimulator die de ontwikkeling van fijne wortelharen en een gezonde rhizosfeer bevordert, kan een enorm verschil maken.  

Meer informatie

WORTELSTIMULATOR COCO

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR COCOPEATPLANTEN

Hy-Pro Wortel Stimulator - COCO is een krachtige stimulator van plantenwortels voor een betere plantengroei en algemene prestaties in kokossubstraten. Hy-Pro Root Stimulator - Coco stimuleert de ontwikkeling van nieuwe wortels, verhoogt de weerstand tegen ziekten en levert voedingsstoffen die alle zich ontwikkelende planten ten goede komen. Naast het stimuleren van wortelgroei op planten die al geworteld zijn, stimuleert Hy-Pro Root Stimulator ook nieuwe wortelgroei op stekken en transplantaten.

Meer informatie