HY-PRO HYDRO

COMPLETE PLANTENVOEDING VOOR AL UW HYDROCULTUURSUBSTRATEN

Hydroponie is een vuilvrije, ruimtebesparende, waterbesparende methode van kweken zonder het gebruik van aarde. Hydroponie kan een efficiënte methode zijn om binnenshuis of in kleine ruimtes te kweken, waarbij meer controle mogelijk is over hoe een plant wordt gekweekt zonder dat er aarde nodig is. Iedereen die niet bekend is met hydrocultuurvoedingsstoffen moet zich houden aan een beproefde formule van een gerenommeerde fabrikant en gewoon de aanwijzingen op de verpakking volgen. Zo leer je de basis van hydrocultuur voordat je gaat experimenteren. De samenstelling van de voedingsstoffen is belangrijk en er zijn ongeveer twintig elementen die een plant nodig heeft om zo goed mogelijk te groeien. 

WORTELSTIMULATOR HYDRO

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR HYDROCULTUURPLANTEN

Hy-Pro Wortel Stimulator HYDRO voorziet jonge planten van alles wat ze nodig hebben - macronutriënten, sporenelementen, organische verbindingen, disachariden en nuttige microben - voor een snelle initiële beworteling, een krachtige groei en een efficiënte opname van voedingsstoffen, alsmede het vermogen om schimmel en rot te weerstaan. Het vinden van een hoogwaardige wortelstimulator die de ontwikkeling van fijne wortelharen en een gezonde rhizosfeer bevordert, kan een enorm verschil maken.  

Meer informatie

HY-PRO HYDRO A+B

GROW & BLOOM VOEDING VOOR HYDROCULTUUR PLANTEN

De voedingsstoffen die nodig zijn om groei en bloei te bevorderen zijn niet van nature aanwezig in uw hydrocultuursubstraat. Hy-Pro Grow & Bloom HYDRO A + B is een hoogwaardige 2-componenten meststof die alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen bevat voor een gezond plantenleven en een succesvolle oogst. Hy-pro grow & Bloom voeding heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen en onze betaalbare formule en bewezen staat van dienst spreken voor zich.

Meer informatie

EPIC BOOST

HY-PRO BLOEIBOOSTER VOOR HYDROCULTUURPLANTEN

De Hy-Pro bloeibooster EPIC BOOST voor levert alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde en gunstige bloei van planten. Hy-pro Epic Boost stimuleert een verhoging van de stofwisseling van planten en levert de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn tijdens de bloei. Deze meststof is vervaardigd bevat hoogwaardige chelaatvormers, hormonen, fosfor, kalium en vitaminen - zorgen voor een boost voor bloeiende planten en helpen bij het bereiken van zwaardere en gezondere oogsten. 

Meer informatie