HY-PRO PLANTENVOEDING

EENVOUDIG EN BETAALBAAR GENOEG VOOR ELKE PLANTENLIEFHEBBER

Hy-Pro Fertilizers biedt een compleet assortiment plantenvoeding - geschikt voor bodem, hydrocultuur en kokossubstraten. Hy-Pro meststoffen zijn hoogwaardige vloeibare plantenmeststoffen die essentiële macronutriënten, micronutriënten en sporenelementen leveren - en zo planten helpen hun (vaak) minder ideale standplaats te bestrijden. Onze producten worden wereldwijd gewaardeerd om hun hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Ze worden snel geabsorbeerd, stimuleren de groei, verbeteren de veerkracht van de planten en resulteren in een hogere brix- en voedingswaarde. Onze vloeibare meststoffen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u geen tientallen verschillende producten nodig hebt om verbluffende resultaten te bereiken. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar voor elke plantenliefhebber - groot of klein.

BODEMMESTSTOFFEN

UW SUBSTRAATMIX REGELMATIG REVITALISEREN

Planten die buiten hun natuurlijke omgeving groeien, hebben niet alleen potgrond en water nodig. Het geven van voedingsstoffen is in de meeste gevallen cruciaal voor het genieten van gezonde planten en productieve gewassen. Hy-Pro Terra levert alle essentiële voedingsstoffen voor planten die in potten moeten overleven, zowel binnen als buiten. Naast de noodzakelijke macronutriënten levert Hy-Pro Terra ook de nodige micronutriënten en sporenelementen.

Meer informatie

HYDROPONISCH MESTSTOFFEN

DIRECTE LEVERING VAN VOEDINGSSTOFFEN IS DE ZIEL VAN HYDROCULTUUR

Hydroponie is een vuilvrije, ruimtebesparende, waterbesparende methode van kweken zonder het gebruik van aarde. Hydroponics kan een efficiënte methode zijn om binnenshuis of in kleine ruimtes te kweken, waardoor je meer controle hebt over hoe een plant wordt gekweekt zonder dat je aarde nodig hebt. Zo kun je de basis van het hydrocultuur kweken leren voordat je gaat experimenteren. De samenstelling van de voedingsstoffen is belangrijk en er zijn ongeveer twintig elementen die nodig zijn om een plant zo goed mogelijk te laten groeien.

Meer informatie

KOOLZAAD MESTSTOFFEN

COCOPEAT IS EEN VEELZIJDIG GROEIMEDIUM

De voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei zijn niet van nature aanwezig in uw cocopeatsubstraat. Bij gebruik van cocopeat als kweeksubstraat is het noodzakelijk om een vloeibare meststof te gebruiken om de plant te voorzien van de benodigde voedingsstoffen en sporenelementen. Hy-Pro Coco producten zorgen voor een krachtige groei en bloei van uw planten die in cocopeat substraten groeien en belonen u met een royale opbrengst. Hy-Pro meststoffen zijn geschikt voor alle niveaus.

Meer informatie

EEN BETAALBARE OPLOSSING VOOR ALLE SUBSTRATEN