OVER HY-PRO MESTSTOFFEN

HY-PRO IS PRODUCENT VAN HOOGWAARDIGE VLOEIBARE MESTSTOFFEN

Hy-Pro is al meer dan 30 jaar een begrip op de meststoffenmarkt. En in de afgelopen 3 decennia is onze markt steeds professioneler geworden, steeds meer tuinders willen de juiste meststofformule voor hun mix van gewassen. Vandaag de dag zijn we bij Hy-Pro erg trots op ons assortiment. We zijn erin geslaagd een eenvoudige oplossing te behouden en we hebben wetenschap en onderzoek toegevoegd om ons te helpen betere kwaliteitsproducten te produceren. Hy-Pro meststoffen worden gebruikt door professionals over de hele wereld, maar zijn toch eenvoudig en betaalbaar genoeg voor elke kamerplant- of tuinliefhebber om zijn resultaten merkbaar te verbeteren. Vanaf 2020 worden onze meststofproducten verkocht in meer dan 1500 winkels in heel Europa en onze populariteit neemt nog elk jaar toe. 

HY-PRO MESTSTOFFEN ZIJN GESCHIKT VOOR ALLE SUBSTRATEN

Hy-Pro Fertilizers heeft een gespecialiseerd assortiment complete voeding ontwikkeld voor alle soorten grond, hydrocultuur en kokossubstraten.

Hy-PRO FERTILIZERS bieden complete plantenvoeding

Hy-Pro fertilizers heeft een compleet assortiment wortelstimulatoren, groeivoeding en bloeiboosters ontwikkeld voor alle substraten en systemen. 

HY-PRO STARTERSPAKKETTEN ZIJN BESCHIKBAAR VOOR ALLE SUBSTRATEN