HY-PRO TERRA

COMPLETE PLANTENVOEDING VOOR AL UW GRONDSUBSTRATEN

Planten die buiten hun natuurlijke omgeving groeien, hebben niet alleen potgrond en water nodig. Het geven van voedingsstoffen is in de meeste gevallen cruciaal voor het genieten van gezonde planten en productieve gewassen. Hy-Pro Terra levert alle essentiële voedingsstoffen voor planten die in potten moeten overleven, zowel binnen als buiten. Naast de noodzakelijke macronutriënten levert Hy-Pro Terra ook de nodige micronutriënten en sporenelementen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring worden onze producten wereldwijd gewaardeerd om hun hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Onze vloeibare meststoffen zijn zorgvuldig geformuleerd zodat u geen tientallen producten nodig heeft om verbluffende resultaten te bereiken.

WORTELSTIMULATOR TERRA

HY-PRO WORTELSTIMULATOR VOOR GRONDPLANTEN

De sleutel tot groei en prestaties van planten in de bodem? Volle, levendige wortelstelsels. Hy-Pro Wortel Stimulator TERRA voorziet jonge planten van alles wat ze nodig hebben - macronutriënten, sporenelementen, organische verbindingen, disacchariden en nuttige microben - voor een snelle initiële beworteling, krachtige groei en opname van voedingsstoffen, en het vermogen om schimmel en rot te weerstaan. Wortelstimulatoren kunnen uw transplantaten ook beschermen tegen schokken.

Meer informatie

HY-PRO TERRA

GROW & BLOOM VOEDING VOOR BODEMPLANTEN

Ontworpen en gemaakt met meer dan 3 decennia ervaring, Hy-pro Grow & Bloom Voeding TERRA is een effectieve, op mineralen gebaseerde meststof, die de perfecte balans biedt van componenten die nodig zijn voor planten om te bloeien. Hy-pro Grow & Bloom Nutrition Terra versnelt de groei, ondersteunt de wortelvorming en versterkt de plant. Hy-pro meststof versnelt ook de vorming van bossige zijscheuten, waardoor onze meststof bijzonder populair is bij tuiniers voor wie een hoge opbrengst essentieel is.

Meer informatie

EPIC BLOOM

HY-PRO BLOEIBOOSTER VOOR BODEMPLANTEN

De Hy-Pro Bloom Booster - EPIC BLOOM is speciaal samengesteld om de plantengroei in bodemsubstraten te maximaliseren. Hy-Pro meststof Epic Bloom stimuleert de stofwisseling van de plant, versterkt het immuunsysteem, brengt weerstand tegen ziekten en verbetert de algehele kwaliteit van de bloem. De Hy-Pro Boosters zijn een sterk geconcentreerde en krachtige bloeiversterker die explosieve resultaten oplevert. Breng ten minste eenmaal per week een Hy-Pro Epic Bloom aan terwijl de plant bloemen produceert.  

Meer informatie